12Noviembre
18 Esquaix 11, 15, 19 C.D.jpg

Esquaix. Immillorable debut de l’equip RS-PLASTNET a lliga de 1a categoria catalana i la pedrera segeix triomfant.

Dues victòries per l’equip RS-PLASTNET de lliga catalana de 1a categoria en la 1a jornada jugada a Sabadell en sessió de matí i tarda.

En la sessió de matí davant l’Anyòs d’Andorra, victòria de Joel Jaume davant Albert Matalobos per 3-0, derrota del Nacho Fajardo 1-3 davant Jordi Navinés i per tant empatant a 1, però David Llibre va desfer l’empat guanyant Eduard Rossell per 3-0.

En la jornada de tarda davant l’Squash Project de Lloret, de nou Joel Jaume va sumar el punt guanyant 3-1 a Xavi Blasco, Nacho Fajardo va tenir el partit a les mans però va acabar caient 3-2 davant el neozelandès Tony Griffin, però de nou David Llibre va decantar el matx sumant el punt decisiu davant Ernest Llach.

Amb aquest resultat, l’equip R-Plasnet és situa en segon lloc pel darrera del Triops de Banyoles que va sumar els seus dos partits per 3-0.

 

La pedrera de l’Esquaix igualada segeuix brillant.

De nou grans resultats dels joves jugadors del planter del club al Ciutat Diagonal amb dues plates i molts llocs d’honor.

El club Ciutat Diagonal de Sant Just, va organitzar el campionat de Catalunya a les categories de S11, S15 i S19 mixta.

Els nostres segueixen fent un gran paper i en aquest cas cal destacar el gran subcampionat del Jofre Barrufet a la categoria de S11 amb el Sergi Rivero en 4art lloc final. 

A sub 15 or, el Nil Aguilera va acabar en 6è lloc i la Montse Fajardo en 7è.

A plata S15, l’Eric Morillas també va tenir un destacadíssima actuació quedant en segon lloc final i el Javi Fajardo no va pujar al podí per molt poc quedant en 4art lloc a S19. 

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.