19Noviembre
Romania.jpg

Esquaix. Open de Romania. El Bernat perd la final PSA i el Joel guanya el quadre amateur a Cluj-Napoca (Romania). També resultats dels equips de lliga i del campionat de Cat per esquadres.

Els dos germans Jaume és van desplaçar a Cluj-Napoca (Romania) per jugar l’Open d’aquest país balcànic.

El Bernat que sortia com a cap de sèrie 1 del torneig, va guanyar sense problemes la 1ª ronda davant el sempre perillós israelià Daniel Poleschuk per 11-6, 12-10, 11-4, a 2a ronda va superar a l’anglès Rob Downer 11-13, 11-8, 11-3, 11-1 i a semis al també britànic Jamie Haycocks per 11-8, 11-6, 11-9.

La final va ser la mateixa d’Hamburg fa un parell de mesos davant l’estrella emergent de l’esquaix egipci Yousef Ibrahim, caient per 9-11, 11-8, 9-11, 7-11 després d’un partit extraordinari de qualitat i ritme.

El seu germà gran Joel, va jugar un quadre a paral·lel amateur amb una respectable participació i dotació econòmica i sempre pendent de si algun jugador professional no és presentés a darrera hora ja que l’anoienc figurava com a reserva 1 del torneig per entrar al quadre dels pros. 

El Joel va anar superant rondes i sense fer gaire soroll és va endur el quadre amateur després de guanyar 3-1 a l’hongarès David Bhoros en la final.

 

Campionat de Catalunya per equips absolut a Terassa. Amb absències destacades, el igualadins van presentar equip al Marconi per jugar l’absolut de Catalunya per esquadres.

Desprès de superar la 1a ronda davant el Sant Andreu on David Llibre i Nacho Fajardo van sumar els dos punts igualadins a costa de Sofía Mateos i Txema Minguez i Nil Aguilera va cedir amb Javier Agruña per un renyit 3-2. 

En la ronda de quarts, els igualadins van cedir 0-3 davant el Triops de Banyoles, més tard campió amb derrotes del Nacho Fajardo davant Pablo Quintana, David Llibre enfront Aaron Astray tots dos per 0-3 i de Nil Aguilera esgarrapant un set a Alex Luque.

 

Lliga catalana. L’equip RS-PLASNET de 2ª comença en bon peu la lliga catalana.

La setmana passada és va jugar en les instal·lacions del club Tennis Park de Tarragona la primera jornada de la lliga catalana de 2a davant el Tennis Park
Toni Fernàndez, natural de Lleida i que debutava amb el nostre equip va dominar 3-1 a Edgar Valls, ex jugador del club nascut a Igualada, per 10-12, 11-8, 4-11, 4-11, Rafael Sánchez també va sumar guanyant  3-1 Sergi Triquell, amb els parcials 11-8, 7-11, 11-8, 11-8, Antoni Reillo va fer el tercer guanyant Oscar Gandia amb els parcials 11-7, 12-10, 11-13, 11-5.
Finalment, Dani Zaragoza, va cedir el seu punt perdent amb Jose Manuel Flores  0-11, 8-11, 13-11, 8-11. 

L’equip de RS-PLASTNET de 3a empata amb l’Estival Park 2-2 i guanya 3-1 al N. Sabadell.

L’equip de 3a de lliga catalana ja ha completat 2 jornades. En la primera va empatar a La Pineda davant l’Estival amb victòres de Sergio Rivero i el jove Nil Aguilera tots dos per 3-1 i derrotes de Sergi Campos i Carles Sanchez ambòs per 0-3. 

Davant el Natació Sabadell, van sumar Dani Zaragossà 3-1 i els joves Jordi Colom 3-1 i Montse Fajardo 3-0 i Sergi Rivero va cedir 0-3. 

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.