03Diciembre
1.jpg

Pàdel FORD FOCUS +100, +90. Carlos Jiménez/David Jaume i Guilana Elias/Iolanda Piñero, campions

Campionat de pàdel FORD FOCUS. Carlos Jiménez/David Jaume i Guilana Elias/Iolanda Piñero guanyen en or i Jordi Pallarès/J. A. Colom i Ninis Carrer/Carla Carné s’emporten la plata. 

Gran torneig Ford Focus de pàdel el passat cap de setmana a l’Esquaix Igualada amb més de 70 participants.

La màxima categoria va ser per la parella Carlos Jiménez/David Jaume imposant-se a la gran final a Xavi Linares/Felix Miramunt i prèviament a semifinals a Oriol Vinardell/Miquel Raja. En quarta posició va quedar la parella Quim Aguilar/Abdelah Zaïm.

A la categoria or femenina, victòria incontestable de la parella Guilana Elias/Iolanda Piñero qui és van imposar a la final a Francina Olaria/Eva José. El tercer lloc va ser per Montse Díaz/Eva Prades i el quart per Alba Sanou/Rosa Sanuy.

A plata, gran victòria de Jordi Pallarès/Josep Anton Colom després de guanyar en una renyidíssima final a Andreu Torà/Joan Figuerola. També a plata però en versió femenina la Ninis Carrer i la Carla Carné mare i filla és van endur el títol davant l’Antònia Camacho i la Irene Somacarrera.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.