10Diciembre
18 Wizzards.jpg

Esquaix. El Bernat suma una nova victòria a la lliga anglesa i el Joel juga a Suïssa

El Bernat va sumar victòria amb el seu equip de Bexley (sud de Londres) davant els Wales Wizzards de Cardiff guanyant el seu partit davant l’ex gran jugador Gal·les David Evans TOP 5 del món fa ja uns quants anys per 12-10, 11-6 (la lliga anglesa és juga al millors de 3 sets). 
Malgrat la victòria, Bexley que jugava a casa, va perdre per 2-3.

El seu germà gran Joel, és va desplaçar a Suïssa per jugar un torneig puntuable per la PSA. Els inicis sempre són molt difícils i molts jugadors és queden pel camí precisament perquè accedir a jugar els gran torneigs requereixen uns quants anys jugant torneigs menors, generalment mal pagats i amb moltes despeses en desplaçaments.

L’anoienc va superar les dues primeres rondes, la primera davant un jugador local i la 2a davant el francès Bertrand Tissot, ex 150 PSA fa uns quants anys. A quarts va cedir 3-2 davant l’italià Ludovico Cipolleta, 343 del ranquing PSA desprès de tenir 2-1, 9-7 a favor.

El proper dia 20 torneig infantil i sènior caga tió.

El proper dijous dia 20, l’Esquaix Igualada organitzarà el tradicional torneig de Nadal caga tió. A 1a hora de la tarda entraran en acció els nens de l’escola infantil per jugar el caga tió i desprès ho faran els sènior per disputar el torneig gran de Nadal.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.