24Diciembre
3.jpg

Esquaix. Social de Nadal i caga tió.

Com és tradició en el últims anys, l’Esquaix Igualada organitza per les vigílies de Nadal, el torneig caga tió tant júnior com sènior i fa l’entrega de premis del social de Nadal que engloba les lligues de setembre a desembre.
Aquest any, el grans triomfadors del social han estat el Noel Hita a 1a categoria amb el Toni Jiménez en segon lloc, el Rafa Sánchez ha dominat la 2a categoria amb el Sergi Campos com a sots campió i a 3a el campió ha estat el Nil Aguilera. El campionat caga tió sènior el va dominar el Montbuienc Nacho Fajardo desprès de guanyar la final al lleidatà però resident a Igualada Toni Fernández i finament el caga tió infantil, va anar a parar a les mans del Nil Aguilera.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.