02Enero
18 PadelCat Fem 3a - NP Vallbona.jpg

Lliga PàdelCat 3a masculina i femenina. Cara per les noies i creu pels nois.

Bona i contundent victòria de l’equip Subaru femení de 3ª per 3-0 contra les noies de NP Vallbona. El punt de la parella 3 va ser per WO ja que les rivals només van venir amb 2 parelles. Encarna Valdés/Trini Pacheco van sumar el primer punt guanyant 6-3, 6-0 a Mireia Gonzalez/Alba Cervantes i les joves Mar Marimón/Mar Piqué tampoc van fallar guanyant 6-3, 6-1 a Neus Ruiz/Lídia Villalba.

L’equip de 3ª masculina en canvi, no acaba de trobar el seu lloc i va caure altre cop a casa per 0-3 davant l’Indoor-7. La sort tampoc va acompanyar a la parella 3 al tenir d'abandonar el partit quan ja s'estava jugant, per lesió del Juli Caro. Jordi De Belza/J.M. Pino van perdre en un renyit partit 4-6, 5-7, davant Dani Casas/Josep Jiménez i David Mestres/Juanjo De Miguel també van perdre 7-5, 2-6, 2-6 enfront Eloi Membrives/B. Esteban.

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.