22Enero
19 +45 J5 Les Cabanyes - Oxford.jpg

Lliga Pàdel +45 Oxford. Doble jornada.

Aquesta setmana 'Oxford', tenia doble jornada, ja que tocava recuperar el partit endarrerit de la 5ª jornada a les pistes de Les Cabanyes, a banda del corresponent de la 7ª jornada. 
En la jornada del matí, mati victòria per 3-0 jugant a fora contra Indoor Pàdel 7 de Santpedor. Tres punts que col·loca Oxford en la part alta de la classificació. 
Albert Homs/Joan Corcelles van sumar per un doble 6-2 davant Artur Gannau/Carles Casafont, Lluís Fernández/Jordi Homs també van dominar en dos sets davant el Cristòbal/Frank i finalment David Sanuy/Àngel Solé van donar el tercer punt guanyant Jordi Santaeulària/Toni Castaño.
 

En el jornada de tarda, tocava la pista dels líders de la categoria, Les Cabanyes. Després de molta lluita, no va poder ser, caient per 2-1.
Albert Homs/Ramón Gabarró van perdre 4-6, 6-2, 4-6 davant Paco Duque/Carles Piqué, Lluís Fernández/Joan Corcelles van empatar desprès de guanyar 6-2, 6-1 Jaume Calsina/Pere Gómez però el partit decisiu es va decantar a favor dels del Penedès ja que Jordi Carol/Àngel Solé van cedir 3-6, 4-6 amb Jordi Rodríguez/Arturo Castro.

 
 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.