01Febrero
19 Esquaix 3a CN Sabadell.jpg

Esquaix. Lliga catalana. L’equip de RS-PLASTNET de 2a cau a casa amb el CT Tarragona però el de 3a guanya a Sabadell amb el Natació

Jornada irregular pels equips de RS-PLASTNET amb una victòria de mèrit del jove equip de 3a i una derrota a casa de l’equip de 2a categoria.
A 2a davant el CT Tarragona, Toni Fernández va caure per 1-3 davant Alfredo De Las Cuevas, Toni Reillo va sumar el punt igualadí desprès d’un renyidíssim partit de 3-2 resolt 11-9 al 5è set davant Susanna Sauch, però Joan Llorach i Rafa Sánchez no van poder sumar caient amb Toni Jiménez 3-0 el primer i amb J.M. Flores 3-1, el segon.
Per altre banda, l’equip de 3a va donar la cara guanyant de forma molt brillant al CN Sabadell. Sergi Campos no va poder davant l’experimentat David Acuña caient per 3-0, però Montse Fajardo va empatar guanyant David Guzmán en 3 ajustats sets, Dani Zaragossà no va fallar i va sumar el segon punt davant Marta Cirera i finalment un gran Jordi Colom va sumar el tercer guanyant amb credibilitat per 3-0 a Sandra Mas.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.