06Febrero
19 Castellar vallès.jpg

Pàdel. El 1er equip Subaru s'encatlla a Castellar del Vallès

Un altre fracàs a Castellar. Així es com han obert avui els rotatius de la comarca desprès del resultat d’ahir al Vallès.

Altre cop i per segon any consecutiu, l’equip Subaru federat és va quedar a la 1a ronda del campionat de Catalunya per equips de 5a categoria. No sabem si realment encara hi ha una 6a o 7a que potser ens caldrà agafar.

Certament, la cosa va anar molt frec a frec i desprès de 6-7 hores de joc, tot es va resoldre en un partit molt llarg entre l’Albert i el Marc perdut a última instància en el tie-break del tercer set davant Sergi Pardilla/Ivan Morcillo.

Les coses no van començar gens be i per la via ràpida, vàrem encaixar un 0-2 que posava les coses difícils als de Subaru. El Ramón i el Ros no van tenir opcions davant Antonio Escobosa-Lluis Marco, tot i que unes declaracions seves als vestidors estan a mans d’un tribunal esportiu per ser desconsiderades amb el rival. El Pere i el Lluís van estar apunt de forçar el tercer set caient en el “tie” del segon davant Jaume Berenguer/Joan Paloma, però l’Iceman i el Carles van recuperar el pols jugant molt concentrats i sumant el primer punt anoienc 6-3, 6-3 amb Jordi Martín/Sebastià Brollo. El Peke i el Carlos van empatar a 2 remuntant un set en contra davant Daniel Gutiérrez-Xavier Palau i tot va quedar a mans dels esmentats Albert i Marc.

La crisi ha tornat a obrir ferides que semblaven curades des del fiasco de l’any passat a Salou.

Toca anàlisi profund....

 

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.