01Abril
19 PadelCat 3a +Kpadel.jpg

Pàdel. Cara i creu dels equips Subaru masculins

FCP 1a masculina. Derrota del 1er equip Subaru federat. 

La visita a Indoor Pàdel Bages, gens fàcil, va suposar una derrota per 3-0 del primer equip Federat i complica la permanència de l’equip a la categoria.

Isidre Marimón/Joan Corcelles van caure per un doble 3-6 amb Damià Curtichs/Abraham Alonso, Ramón Gabarró/Edgar Bisbal van cedir per idèntic resultat amb la parella Jordi Masfret/Jordi Alonso i finalment Jan Albareda/Lluís Fernández també van cedir 2-6, 6-7 amb Òscar Pacheco/Dani Sabata.

PàdelCat 3a masculina. 

Les coses han canviat i sembla que el tercer equip Subaru ha trobat el camí de les victòries. Aquest cop per 2-1 en un dels derbis local jugant a casa nostre, contra el MesKpadel. 

David Hornos/Roger Mas van caure 6-7, 1-6 amb Fernando Medina/Jesús Haro, Jordi De Belza/J.J. Penedès va empatar guanyant 6-2, 6-1 a T. Luque/Miguel Arenas i finalment Albert Gomicia/Maurici Palomes van desfer l’empat guanyant Joan Dalmases/Juanjo Rico per 6-3, 4-6, 6-2.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.