02Abril
19 PadelCat 3era CT Olesa.jpg

Pàdel. Dues noves victòries al sarró per les noies Subaru

PàdelCat 3a femenina. 
Les noies Suabru de 3a, estan en plena forma amb 3 victòries consecutives!. I un triomf de prestigi aquest cop a les pistes del C.T. Olesa que es el segon classificat a la lliga. 
Les coses no van començar gaire be ja que Joana Dalmases/Imma Llopart van cedir 2-6, 5-7 amb Rosa Valldeperas/Marta Casajuana, però les noies Subaru van capgirar el marcador primer Mar Marimon/Encarna Delgado guanyant per un doble 6-2 a Ma José Ponce/Carme Quer i desprès gràcies a Georgina Carrer/Sílvia Farrés guanyant 6-2, 6-3 a Lídia Vicente/Elisabeth Fontanilles.
PàdelCat 4a femenina.
El 3er equip Subaru que juga a 4ª, cada setmana dona passes endavant, i mica en mica això es va traduint en els resultats. Gran victòria jugant a casa contra el C.T. Manresa. Raquel Alonso/Gemma Basols van sumar el primer punt guanyant Laura Vila/Carme Méndez per 6-4, 6-3 i Lys Miró/Mireia Conde van resoldre un partit igualadíssim de 5-7, 7-6, 6-3 davant Aurèlia Pedrós/Alba Cots.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.