08Abril
19 Sopar Equip de 4a.jpg

Pàdel. Sopar de les noies Subaru de 4a i derrota

Està més que demostrat que sortir de nit i competir molts cops és un coktail que rarament te bon gust i encara està més que demostrat, que fer tàctiques sopant i anant de festa, sempre te el mateix final. 
Aquest cop no ha estat l'excepció i no ha pogut ser. 
De totes formes, aquest equip és magnífic en tots els aspectes, l’ambient d’equip, és immillorable i les ganes d’aprendre i el sempre bon humor, indiscutibles. Orgullosos d’elles, francament... 
Desplaçament a casa dels nostres veïns de l'Infinit i derrota 3-0. 
Cristina Hernández/Gemma Fernández van caure per un doble 2-6 amb Mònica Mateu/Trini Martínez, Antònia Camacho/Lis Miró tampoc van poder sumar caient 4-6, 2-6 amb Samantha Carmona/Núria Rabell i finalment derrota de Joanna Mauri/Francina Marin per 2-6, 4-6 amb Carmen Bandera/Raquel Fernández.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.