17Abril
19 PadelCat Fem 3a Espadel.jpg

Pàdel. Resultats dels equips Subaru femenins de 3a i 4a


PàdelCat 3a femenina.
Aquesta jornada no ha pogut ser i derrota davant l’Espadel, tot i que el segon equip Subaru ha pogut esgarrapar un puntet molt valuós que ens permet seguir en posicions capdavanteres en la classificació.
Trini Pacheco/Encarna Valdés van cedir 1-6, 3-6 amb Sònia Garcia/Naus Jiménez, Mar Marimón/Encarna Delgado van dominar amb facilitat en dos sets a Ascensió Blanco/Marta Mira però finalment Mònica Farré/Lis Miró no van poder decantar el partit a favor caient en dos sets davant Maite Campany/Maite Rocha.

PàdelCat 4a femenina. 
Bon puntet de l’equip Subaru de quarta categoria davant les noies del Sec PadelCorb de Corbera.
Treballadíssim punt de la Lis Miró/Raquel Alonso en un partit maratonià guanyat per 7-6, 0-6, 6-4 davant Sandra Marin/Roser Porta, Joanna Bisbal/Marta Pujol van caure en dos sets amb Laura López/Beatriz Guasch i finalment la Francina la Paula Sanjose també van cedir en dos sets davant la parella Victòria Ponce Elisenda Gaset.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.