29Abril
IMG_2672.jpg

Esquaix. Bernat Jaume subcampió absolut e Catalunya i Sergi Rivero fa tercer a S11

L’Esquaix 4 de Terrassa va ser escenari dels absoluts de Catalunya d’esquaix amb quatre igualadins a la graella de sortida.
De tots ells, el Petit dels Jaume va fer un campionat molt seriós arribant a la final davant el vallesà Iker Pajares 59è del ránquing mundial.
L’anoeinc que actualment es troba en el lloc 86 del món va fer una gran final plena d’esquaix d’atac tot i perdre-la per 11-6, 8-11, 8-11-8-11. La final va ser de gran qualitat i el partit es va resoldre per petits detalls. L’igualadí es desplaça aquesta setmana a Birmingham per jugar els europeus absoluts per equips amb el conina espanyol.
Mentrestant el Joel Jaume va tenir pilotes de partit per acabar cedint 2-3, 10-12 en el cinquè amb el qui posteriorment va ser el tercer classificat final, l’incombustible veterà Nasi Herms, també tècnic de l’Esquaix Igualada. Els joves germans Fajardo van acompanyar als Jaume i el jove Nacho Fajardo va acabar en una meritòria 6a posició final desprès de guanyar Ivan Serrano i cedir amb Iker Pajares a quarts i perdre amb Oriol Mestres 2-3 en el quadre per llocs. 
Mentrestant Montse Fajardo va guanyar un partit molt complicat amb la ja veterana Anna Ventura per 3-1 però va cedir a semis 3-0 davant Sofia Mateos del Natació Sant Andreu i pel tercer lloc enfront Ona Blasco de Lloret.

Campionat de Catalunya infantil S11. Molt bon resultat del joveníssim Sergi Rivero als campionats de Catalunya per a menors d’11anys. A quarts es va desfer d’Andreu Mestre per 3-0, però a semis va cedir amb el més tard campió, el gironí de Banyoles Kai Jové i en el partit pel tercer lloc va guanyar al també jugador de Banyoles Eudald Pagès per 3-1.

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.