13Mayo
59914418_10157147801738749_6872822317920026624_n.jpg

Esquaix. El Nacho als campionats d’Europa per equips S17 i el Bernat suma victòria en la lliga holandesa

La ciutat d’Eindhoven va ser la seu dels europeus per equips d’aquestes dues categories.
El combinat espanyol S17, on hi participa el montbuienc Nacho Fajardo va tenir una digníssima actuació assolint el 7è lloc final.
Precisament el montbuienc, va sumar en els 2 primers partits en la fase de qualificació, primer contra Alemanya guanyant “in extremis” 11-9 en el cinquè set amb Jan Wipperfuth i també sumant enfront Irlanda davant Sen White per 3-0. Davant el decisiu partit amb Polònia, el combinat espanyol de nou va guanyar 2-1 però aquest cop amb derrota del Nacho davant Jacok Pytowany per 0-3 . Amb aquest resultat, la “roja” va acabar primera en la fase de grups que li donava dret a entrar entre les 8 millors seleccions. Però a quarts és va caure amb Bèlgica per 1-2 amb derrota del Nacho 1-3 davant Thimi Christiaens. Finalment en la lluita per llocs, de nou derrota davant Suïssa 1-2 amb el montbuienc caient amb Miguel Mathis 0-3 i però victòria 3-0 davant Hongria pel 7è lloc.

Bernat Jaume suma victòria a la lliga Holandesa. L’igualadí va jugar una nova jornada de lliga neerlandesa jugant amb l’Squash City d’Amsterdam. Els rivals Utrecht, un dels favorits a guanyar la lliga compten entre altres amb M. Abouelghar, PSA 7. L’anoienc va dominar de forma molt convincent 3-0 a Sebastian Wennink, TOP 70 del món no fa pas gaire. 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.