13Mayo
19 PadelCat 2a CT Olesa.jpeg

Pàdel. Cara i creu pels dos primers equips Subaru

Federació catalana de pàdel. 1ª categoria masculina. 
Cop de timó de l’equip Subaru federat de primera. Encara que amb una derrota per 1-2, el punt assolit contra els líders de la categoria, ens fan veure les coses d'un altre color. Caldrà veure si la reacció te continuïtat en les properes jornades. 
Josep Llorach/Jan Albareda van cedir 1-6, 3-6 amb Ivan Serrano/Jonatan Martínez, Ramón Gabarró/Nil Munné va remuntar un partit molt complicat guanyant Josep Figuera/Josep Clariana per 2-6, 6-3, 6-2 i finalment Carles Cuñado/Salva Raja van caure 1-6, 3-6 amb H. Tapies/Marc Fabregat.

PàdelCat 2a femenina. 
Ara que s'està acabant la lliga, les noies Subaru de segona, sembla que han trobat el camí de les victòries. Aquest cop a domicili, 1-2 a casa de CT Olesa. 
Susanna Campo/Elia Soriano van resoldre un partit complicadíssim de 6-4, 3-6, 7-6 davant Marta Ubach/Cristina Jurado. Mireia Parramona/Eva José van perdre un partit igualadissim de 4-6, 7-6, 5-7 amb Marta Ruiz/Anna Martín i finalment unes decisives Carla Gassó/Laia Aguilera van resoldre 6-0, 4-6, 6-0 davant la parella Iolanda/Ma Àngels.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.