20Mayo
19 PadelCat 2a La Pava.jpg

PàdelCat 2a femenina. Caiem amb Sports La Pava

Ens van visitar les líders de la categoria, i van fer bona la seva posició a la taula. Derrota a casa nostre per 0-3. Només la parella tres les va portar al 3er set fent que es posessin nervioses però caient tot i així, del costat visitant.  Ara només ens queda esperar, ja que en funció dels resultats dels altres partits, podríem estar classificades per els Play-Off finals. En pocs dies sabrem si se'ns ha acabat la temporada o no.

Elia Soriano/Laia Aguilera van caure 2-6, 3-6 amb Elia Gimenez/Rat Rigual, Mireia Parramona/Susanna Campo van cedir per un doble 3-6 amb Imma Lloreda/M. Straver i finalment Eva José/Sònia Díaz van forçar un tercer set per acabar també cedit davant Sílvia Villena/Ceci Gimenez per 4-6, 6-4, 1-6.

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.