27Mayo
19 PadelCat 3a St Esteve Sesrovires.jpg

Pàdel. Resultats dels diferents equips Subaru femenins del club

A nivell femení, temporada espectacular del segon equip que juga a 3ª, temporada acabada pel primer equip Subaru que juga a 2ª i que per un sol partit no ha quedat classificat pels Play-Off i temporada també acabada per l’equip de 4ª categoria, tots en la lliga PàdelCat.

L’equip de PàdelCat 3a femenina, imparable. 

Nova victòria de les noies Subaru de tercera, en un partit recuperat a les pistes de St. Esteve de Sesrovires guanyant per 1-2. Amb aquest resultat, l’equip Subaru, entra als Play-Off com a segones de la Lliga. Ara toca esperar que el sorteig favorable i poder seguir somiant amb el títol.

Trini Pacheco/Encarna Delgado van cedir per un doble 3-6 amb Mercedes Pérez/Teresa Soga, però les nostres van capgirar el marcador primer amb Rosa Calvet/Georgina Carrer guanyant Meritxell Pallarols/Isa Cañabate per 6-3, 6-1 i desprès amb Carme Expósito/Rosa Mas guanyant 6-0, 6-1.

 

 

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.