28Mayo
19 Pàdel St. Feliu.jpg

Pàdel. Resultats dels equips Subaru masculins

PàdelCat 2a masculina.

Derrota del segon equip Subaru per 2-1 jugant en les instal·lacions del Village de St. Feliu de Llobregat. 

Estem esperant la resta de resultats per veure si entrem com a 4rta en els Play Off finals de la Lliga. 

David Sanuy/Carles Cuñado van cedir 2-6, 3-6 amb Javier Nieves/Xavi Garcia, Nil Munné/Marc Corcelles van dominar per un doble 6-3 a Daniel Hilinger/Jordi Álvarez i finalment en el decisiu, Carlos Jiménez/David Jaume va caure 0-6, 4-6 amb Toni Sánchez/Javier Vilallon. 

PàdelCat 3a masculina.

Doble jornada per l’equip Subaru de 3a, recuperant partits ajornats. Amb els dos enfrontaments el resultat ha estat el mateix, derrota per 3-0. La primera a casa el dissabte contra La Torre i la segona jugant fora a casa del Sant Esteve de Sesrovires, el diumenge.

Lliga Pàdel +45 Cambridge. Derrota 1-2 amb La Llacuna.

Andreu Torà/J.J. Penedès no van tenir opcions caient en dos sets davant Joan Lasso/Jordi Sanyer, Jordi Ferrer/Jordi Pallarès va empatar guanyant 6-3, 7-5 J.R. Redondo/Beni Cacha i finalment en el decisiu Joan Corcelles/J.A. Colom van perdre en un renyidíssim partit 1-6, 7-6, 9-11 davant Flavio Francini/J.M. Alonso.

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.