03Junio
19 Camp Cat 1a.jpg

Esquaix. El Nacho queda 3er del campionat de Catalunya de 1a categoria i l'equip RS-PLASTNET perd en la lliga de 3a

Bon resultat del montbuienc Nacho Fajardo quedant en un destacable tercer lloc del campionat de 1a jugat al Marconi de Terrassa.

L’anoienc va superar a Santi Grau a quarts però va caure a semis davant el Nasi Herms, un dels tècnics del club.

Bona 1a part de la temporada de l’anoienc Nacho Fajardo guanyant els títols catalans i estatals de S17 i defensant-se molt be en campionats de categoria sènior.

 

L’equip RS-PLASTNET de 3a cau a Girona 4-0.

Mal final de temporada pel tercer equip de lliga RS-PLASTNET desprès de perdre en el últim desplaçament al GeiGeg d’aquesta capital.

Carles Sánchez va cedir amb Efren Llach 5-11, 6-11, 4-11, Sergio Rivero va caure amb Pep Masó 4-11, 11-4, 8-11, 8-11, Dani Zaragozà tampoc va tenir sort caient amb Manel Pérez per 11-7, 10-12, 7-11, 9-11 i finalment Sergi Campos va córrer la mateixa sort cedint 8-11, 6-11, 8-11 amb Roger Acebo.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.