03Junio
19 FCP Masc 1era Espadel.jpeg

Pàdel. S’acosta el final de temporada pels diferents equips Subaru.

A falta de molt poques jornades per acabar la temporada, solament el segon equip Subaru masculí de lliga PàdelCat i el segon femení que juga a la mateixa lliga però a 3a, estem pendents dels emparellaments pel play-off.

L’equip federat segueix en zona de descens malgrat guanyar a domicili 1-2 amb l’Espadel d’Esparraguera i els dos equips de veterans, Oxford i Cambridge no tenen opcions al títol tot i completar una digníssima temporada.

Lliga federada 1ª masculina.

Tal i com hem dit, nova victòria per 1 -2 a fora contra un dels rivals directes, l’Espadel de Esparreguera.

S'ha de seguir sumant per veure si el primer equip Subaru pot assolir l'objectiu que ara mateix no és altre que mantenir la categoria.

Les coses no van començar gaire be amb la derrota de Carles Cuñado/Ramon Gabarró 6-3, 6-7, 3-6 amb Josep Zalabardo/Daní Gómez, Nil Munné/Marc Corcelles van empatar guanyant 6-4, 7-5 a Sergi Geremias/Johnattan Requena i finalment Joan Corcelles/Lluís Fernández van remuntar un set en contra sumant el punt decisiu 3-6, 7-5, 6-3 davant Jesús/S. Fernández.

 

Lliga Pàdel +45 Cambridge. Gran victòria 2-1 jugant amb un dels punters de la LLiga +45, l’Infinit.

J.J. Penedès/Jordi De Belza van cedir 5-7, 4-6 amb Josep Costa Siscu Garcia, J.A. Colom/Xavi Balp van empatar el matx guanyant 7-5, 6-2 a Àngel Triviño/Joan Morros i finalment Joan Corcelles/Santi Aizcorbe no van fallar guanyant 6-0, 7-6 a Carles Lladó/Jordi Carbonell.

 

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.