10Junio
19 +45 J21 Oxford - CT Piera.jpg

Pàdel +45. Els equips Subaru fan pler de victòries, 3 de 3.

Lliga pàdel +45 Oxford. Els remers d’Oxford sumen amb el CT Piera i Pàdel 7 de Santpedor i Cambridge amb Les Moreres.

Oxford no va fallar ni al Bages ni a Piera i va sumar victòria en els 3 partits ajornats per assegurar la tercera plaça de podi o fins i tot pujar al segon, però el mantenen lluny del títol, ja inabordable.

Amb els del Bufa el vent, Joan Corcelles/Ramón Gabarró van suar de valent per endur-se el primer punt 7-5, 5-7, 6-2 davant J. Ledesma/X. Costa, Lluís Fernández/Jordi Carol van caure per un renyit 5-7, 6-3, 5-7 amb J. Casa/J. Jiménez, però Joan Llorach/Àngel Solé no van fallar sumant el decisiu segon puntet 6-4, 6-3 davant la parella Joan Colell/Valentí.

A Piera, Ramón Gabarró/Isidre Marimon van cedir el primer punt 3-6, 6-1, 1-6 davant Rafel Costa/Antonio Algarra, Joan Corcelles/Lluís Fernández molt sòlids van empatar 6-0, 6-2 amb Josep Puig/Alberto Pasqual i Jordi Homs/Àngel Solé van completar la feina 3-6, 6-4, 6-2 amb Xavi Gil/Miquel Carrique.

A Santpedor, Isidre Marimon/Joan Corcelles no van tenir problemes per guanyar per un doble 6-2 a J. Prat/J. Bornay, Lluís Fernández/David Sanuy van cedir amb Artur Gannau/J.C. Vilaseca per un doble 3-6 i finalment de nou, Àngel Solé/Jordi Homs van decantar el partit a favor guanyant 6-3, 6-0 a Mingo/J. García.

Lliga Pàdel +45 Cambridge. Victoria de prestigi a Les Moreres. En un partit de recuperació contra els nostres veïns de Les Moreres, victòria 1-2 a les instal·lacions de Montbui.

Jaume Grané/Jordi De Belza van anotar el primer punt guanyant 6-4, 7-5 a Jordi Muntané/Toni Esteve, Jordi Soler/Jordi Ferrer no van poder sumar punt caient 5-7, 2-6 amb Pau Palmés/Albert Isart però Andreu Torà/Jordi Pallarès van decidir de forma convincent guanyant Jaume Muntané/Ramon Albareda per 6-4, 6-2.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.