13Junio
19 Pàdel 2a femení La Llagosta.jpg

Pàdel. Lamentable WO al 2on equip femení que juga la lliga PàdelCat de 2a

Lamentable WO al segon equip Subaru que jugava els play-off davant el CP La Llagosta de la Lliga Guinot Prunera, també coneguda com a PàdelCat. 
Quan un equip està més pendent de quin temps dona de cortesia per posar un WO que no pas de jugar el partit de forma esportiva, ja es un indicatiu clar del perquè s’inscriu en un campionat totalment “amateur”.
Quan aquest equip, es capaç de renunciar a jugar els play-off per 5’, ja ens demostra de que i qui parlem. Un desplaçament a La Llagosta, en un dia de pluja i amb retencions degut a un accident, ha d’acabar en un WO per 5’?. 
Lluny de buscar culpables...ningú ha estat a l’alçada, primer la capitana, una tal Olga Villarroel, que de males formes va fer el possible per guanyar als despatxos i desprès el comitè de competició de l’esmentada lliga, que tampoc ha estat al nivell d’un torneig per jugadores aficionades. 
També es cert que igual nosaltres ens ho hem estat mirant malament i resulta que estàvem jugant Pàdel Pro Tour i no ho sabíem. 
Deu ser això... i potser ens hem precipitat amb aquest missatge....
Menys mal que tenim un equip de somni i al mal temps, bona cara, si senyor!

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.