24Julio
67682924_2508359475888291_7385102983077298176_o.jpg

Futbol-7. El quadrangular acaba amb domini del Barça

Fantàstica tarda-vespre a Les Comes amb la disputa del quadrangular d’estiu entre el Barça, Bayern, Juve i Madrid.

Contràriament al que ha estat el Barça del Valverde, un equip gris, perdedor i poc ambiciós, el de F-7 del club va ser tot el contrari, La victòria del cadells del Barça, 100% jugadors de l’equip federat de pàdel, és va fonamentar en alinear un equip compacta amb un Roger d’estrella mediàtica, l’exquisidesa de l’Iceman Llorach, el bon fer del Xavi i el gran posicionament del Peke. No sabem pas si enlloc de jugar la lliga federada de Pàdel, haguéssim baixat de categoria, jugant la d’F7.

Subcampions va ser el Bayern, que per cert desconeixien el reglament pensant que hi havia final. L’equip del Quim, un max-mix masculí i femení, va anar de menys a més fent un gran “rush” final amb la seva “mega-estrella” Anna Bernadí, autora del gol de la nit, la Carla repartint “estopa” al mig del camp i els 3 panzers Sanjose jr, Bernat i Raja.

El Madrid finalment va pujar al tercer calaix demanant l’hora i passant sense pena ni glòria per Les Comes. Eren els grans favorits, arribant amb l’autocar retolat i flashos arreu per acabar sortint amb el camió escombra i per la Guixera d’Òdena. Jugar amb tanta estrella, de tants països diferents, te aquest risc i el seu coach Pepe Zidane és va veure sempre desbordat per la situació.

Finalment la Vecchia Signora, molt curteta d’efectius, tampoc va donar massa la talla a excepció feta del Nacho, autor de tots els seus gols i que per un dia va deixar de ser periku i una defensa, “apunteu el nom” que és diu Laia i que va ser el gran descobriment de la tarda on també va destacar un gran “Ramon BUFFON”.

En fi, que la festa va tenir un ambient excepcional, el lloc magnífic i l’experiència, per repetir segur el 2020. Bon estiu a tots!

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.