29Marzo
Federades A Tot Pàdel.jpg

Pàdel. El primer equip federat femení perd a St. Fruitós i els veterans és colquen líders en la lliga comarcal.

Cara i creu dels diferents equips Subaru en una jornada plena de partits tant a casa com a fora.
El primer equip federat va ensopegar amb un equip molt inexpert i pler de debutants.
Ara be, el bon ambient regnant tal i com et mostrem i les ganes de passar-ho be, compensa sobradament qualsevol derrota.
Rosa Riba/Natàlia Biosca van perdre amb Marta Guiu/C. Soler, Joanna Vilarrubies/Encarna Delgado ho van fer amb N. Carmona/R. Cots i finalment les debutants Rosa Calvet/Encarna Valdés també van cedir amb Olga Costa/Rosa Molina.
El veterans a falta de confirmació final, és van col·locar en primer lloc de la lliga desprès de una bona carambola de resultats.
Les joves “perles” del club de nou van dominar a La Llacuna per 3-0.
Els germans Homs no van tenir problemes per dominar en dos sets a Alfons Saumell/Tomes Panisello, David Sanuy/Àngel Solé també ho van fer amb Joan Mínguez/Beni Cacha i Lluís Fernàndez/Joan Corcelles no van tindre de baixar de l’autocar per la no compareixença dels seus rivals.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.