20Septiembre
2.jpg

Pàdel. Finalitza el MOTORCAT de pàdel.

No ha sigut un part fàcil, però finalment va sortir d’allò més be... i es que per fi, vàrem “finiquitar” el campionat de pàdel del grup Motorcat.
Aquesta empresa igualadina, amb una dilatadíssima trajectòria professional en el món del motor va organitzar un torneig de grup amb la gens menyspreable participació de 16 jugadors.
La fase final s’ha completat aquesta setmana i al final s’han completar tots els partits previstos. 
L’Albert i el Josep, que eren el favorits, van dominar la final 6-3, 6-4 davant l’Eugeni i el Martí i en el partit pel bronze, la Gemma i el Josep Mª, van pujar al calaix desprès de guanyar a la Carla i el Pau. 
El Motorcat de pàdel, com no podia ser d’un altre forma, va acabar en un agradabilíssim sopar al Lokal i amb el corresponent lliurament de recompenses.
Repetirem segur...quan?. La pilota està a la teulada de Motorcat!!!!

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.