23Septiembre
IMG_4250.JPG

Esquaix. Montse Fajardo guanya la copa d’Espanya S15 a Palència

Gran cap de setmana pels dos germans Fajardo amb la Montse guanyant la categoria de menors de 15 anys i el Nacho quedant en quarta posició a S19.
La montbiuenca, ja fa temps que està donant mostres del seu potencial i tant ella com la gironina Ona Blasco estan dominant la seva categoria i la de dos anys per sobre. Així doncs a Palència, la Montse va tenir una actuació impecable guanyant la categoria amb autoritat tot i tenir una final prou renyida 3-1, davant la gallega Inka Souto.
Per la seva part, el Nacho va completar un bon molt bon torneig tenint en compte que no era la seva categoria, cedint a semis amb el gran favorit i guanyador del torneig, l’andalús Augusto Ortigosa. Més tard, en el partit per tercer lloc, va tenir que retirar-se per unes molèsties al genoll davant el murcià Adrián Gracia.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.