29Octubre
19 +45 Cambridge - Cube.jpg

Pàdel. Lliga +45. Dues victòries per Oxford i Cambridge

Lliga Pàdel +45 Oxford

Segona victòria per 0-3. Sembla que els de Oxford aquesta temporada van a per totes. Amb aquest resultat, l’equip Subaru és co-lider de la Lliga juntament amb el actuals campions, els de CT Can Bonastre.

Isidre Marimon/Lluís Fernàndez van sumar el primer punt guanyant Oriol Surià/Miquel Grau per 6-4, 5-7, 6-2, Àngel Solé/Agustí Homs van dominar 6-4, 6-2 a Manel Vidal/Flavio Francini i finalment David Sanuy/Gabi Bonet va sumar el tercer 6-4, 6-1 a costa de Beni Cachá/Albert Crespo.

Lliga Pàdel +45 Cambridge

Segona jornada i primera victòria per 2-1 jugant a casa contra els sempre complicats del Cube de Manresa.

Jaume Grané/J.A. Colom no van poder sumar caient 1-6, 3-6 amb X. Costa/Jimmy Jiménez, però primer Albert Torà/Xavi Balp 7-6, 4-6, 6-0 davant X. Casas/T. Martínez i desprès els dos Jordis Pallarès i Ferrer 7-5, 6-1 davant Valentí Sánchez/J.M. Prado van poder capgirar el marcador a favor de Cambridge. 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.