09Febrero
15Spanishjunior.jpg

Esquaix. Nacho Fajardo queda 4art del Spanish sub 13.

A Santiago de Compostela va tenir lloc el Spanish júnior, puntuable pel circuit europeu. En allà s’hi va desplaçar el jove Nacho Fajardo. Les dates poc propicies, va limitar molt la participació amb molt pocs nens vinguts de l’estranger però això no treu gens de mèrit al jove montbuienc que va passar nota i amb notable al quedant en quarta posició de la categoria sub 13.

08Febrero
15Rocafort.jpg

Esquaix. 4 punts d’or per l’equip Radio Sala en la 3a jornada de lliga de 1a categoria.

Fructífera 3a jornada de lliga catalana de 1a amb 4 dels 6 punts possibles. En la jornada del matí, igualada eliminatòria entre els nostres i el Tenis Sabadell. En el primer partit, Joel Jaume va caure per un ajustadíssim 10-12, 11-9, 10-12, 11-13 davant el vallesà Eric Zabalbeascoa. Bernat Jaume va empatar el partit dominant 3-1 al número 1 de Catalunya Ivan Flores per 9-11, 11-6, 11-9, 11-7. Amb empat a 1 Nasi Herms va ensopegar amb Marc Bieto caient per 3-11, 7-11, 6-11.

08Febrero
15CanBonastre.jpg

Pàdel. Els veterans guanyen a Can Bonastre 0-3.

Victòria de l’equip Subaru en la 1a jornada de la 2a volta en la lliga comarcal de veterans. Jaume Vidal /David Sanuy no va tenir problemes per desfer-se d’un doble 6-2 de la parella J.A. Paton/D. Valdepeñas. Tampoc Joan Llorach/Jaume Grané en van tenir en el seu partit i van guanyar per idèntic resultat a Joan Chavez/Jaume Lacasa. Finalment Àngel Solé/Lluís Fernández van tenir el matx més complicat, però van acabar donant el tercer punt a costa de Joan Castilla/Gabriel Bonet per 6-4, 5-7, 6-3.

06Febrero
TRXclassesweb.jpg

TRX. Nova activitat al club. Clicka per horaris.

El TRX és un programa d’exercicis basats en els entrenaments en supsensió. Aquests exercicis milloren la força funcional, sempre utilitzant el teu pes corporal. També millorem particularment l’equilibri l’estabilitat i la part central del cos (core). Aquí et passem els primers horàris:

02Febrero
FEBRER15CYCLINGcopia.jpg

Programa de Cycling de FEBRER.

Ens plau presentar-te el nou format i tipus d'activitat que faràs cada dia en les nostres sessions de cycling de FEBRER. Queda't be amb aquest concepte: Si vens amb nosaltres a fer aquest CYCLING de qualitat… entrenaràs DOBLE!!!!

01Febrero
15.jpg

Esquaix. Campionat de Catalunya S9 i S19.

Sabadell i Sant Just van ser escenari dels campionats de Catalunya júniors en la categoria de 9 i 19 anys. Entre tots els nens i nenes de Catalunya, 6 dels nostres hi van ser presents. En la categoria dels més benjamins, la Montse Fajardo va obtenir el segon lloc desprès de perdre la final amb l’Ona Blasco del Lloret Squash.

01Febrero
15Totpadelveterans2.jpg

Pàdel. L’equip Subaru de veterans cau 2-1 a St. Fruitós davant els líders.

Pàdel. L’equip Subaru de veterans cau 2-1 a St. Fruitós davant els líders. Tot Pàdel i el nostre equip Subaru de veterans es van jugar el títol honorífic d’hivern de la lliga comarcal. El dos equips arribaven a la última jornada de la 1a volta com a primers de grup i per tant tot depenia d’aquest resultat per saber qui seria el líder un cop finalitzada la volta d’hivern.

<< < 9899100 > >>

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.