20Diciembre
1.jpg

Esquaix. Torneig de Nadal per equips i entrega de premis del social de Nadal

Molta activitat al club ahir amb el campionat per equips de Nadal amb la victòria del Racketlon (Dani, Nil i Pau), guanyant la final davant el team Loyal del Toni, Rafa i Marc.
Acte seguit, vàrem fer l’acte de lliurament de recompenses als guanyadors del Social de fa uns dies enrera, el Nacho i el Toni com a campió i subcampions de 1a categoria, l’altre Toni i el Siscu a 2a i els dos Doncels Jordi pare i Pau fill en la consolació.
L’acte més emotiu per això, va ser el comiat de les pistes d’esquaix del Josep Carles, que amb 70 anys ha decidit penjar la raqueta. El Josep, ha estat un dels grans pioners d’aquest esport a Igualada i en un breu discurs pler de transparència, va animar a tothom seguir jugant a aquest esport tant meravellós.
Acaba una nova temporada, però amb l’horitzó posat en una següent, que te pinta de ser de nou apassionant.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.