10Febrero
20 Guinot Prunera Fem 4a CT Vilafranca.jpg

PàdelCat 3a i 4a femenina. Victòria i derrota

PàdelCat 3a femenina. 

Gran inici de les noies Subaru en la primera jornada de la II fase amb victòria a domicili per 1-2 contra C.P. Cabrera.

Encarna Delgado/Joanna Dalmases van perdre 1-6, 5-7 amb Anna Garcia/Isabel Rodríguez, Rosa Mas/Imma Llopart van empatar guanyant Alba Cervantes/Esther Almirall per 6-1, 6-2 i finalment Mireia Conde/Raquel Alonso van desfer l’empat guanyant en dos sets a Cristina Bayona/Josefa Berlanga.

 

PàdelCat 4a femenina.

En aquesta lliga les noies Subaru és van classificar per la segona fase en el grup A i ara toca jugar amb les millors de la categoria. Primer partit a casa i derrota per 0-3 contra les noies del Pàdel Center Penedès.

Raquel Alonso/Cristina Hernández van caure 1-6, 3-6 amb Laura Puig/Alba Valderas, Mireia Conde/Elia Barco van cedir 6-4, 4-6, 2-6 amb Lluïsa Cisa/X. Carballo i finalment Antònia Camacho/Francina Marin van cedir 1-6, 3-6 amb Anna Torra/Mari Cruz Paco.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.