17Febrero
20 Esquaix camp Cat S19.jpeg

Esquaix. 3 subcampionats pels anoiencs. El Joel a Itàlia i el germans Fajardo al de Catalunya S19

El Joel Jaume i els dos germans Fajardo Nacho i Montse, van tenir feina el passat cap de setmana.
El Joel és va desplaçar a Pisa a Itàlia per jugar un challenger puntuable pel circuit PSA. L’igualadí va tenir un gran actuació sortejant les rondes de qualificació i arribant a la final desprès de guanyar a semis al número 1 d’Ucraïna Valery Fedoruk, 238 del tánquing mundial. La final es va escapar desprès d’un renyit 3-1 davant l’experimentat italià Ludovico Cipolleta.
Mentrestant al Marconi de Terrassa, el dos germans Fajardo també van cedir en les seves respectives finals del campionat de Catalunya de S19. El Nacho va caure davant el Pablo Dolz i la Montse davant Noa Romero.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.