09Marzo
20 PSA Closed Bcn.jpeg

Esquaix. Joel Jaume sotscampió del PSA closed de Barcelona

Gran resultat del Joel Jaume al CN Barcelona, seu d’un torneig puntuable closed del circuit professional.

A la 1a ronda de divendres, el gran dels Jaume es va imposar al gallec Pablo Quintana per 3-0. Dissabte dia molt dur amb 3 partits. El primer de quarts el va resoldre un duríssim partit davant l’holandès Luke Statford per 3-2, a semis de nou partit igualadíssim amb victòria anoienca també per 3-2 davant el colombià Tato Mancilla i finalment derrota 9-11, 9-11, 11-9, 3-11 en la final davant el madrileny Sergio Garcia.

En aquest mateix campionat, bon resultat també del montbuienc Nacho Fajardo que després de perdre en la 1a ronda davant el gallec Aaron Astray es va endur el quadre de consolació.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.