26Marzo
la-conca.jpg

Campanya compra de mascaretes Covid19. Tots som Conca

Hola de nou a tots,

Els indicatius del que s’acosta a la Conca, no són per ser especialment optimistes i aquest maleit Covid-19 ens està colpejant a tots i amb molta força.  

Per tant, tot el que hem estan fent fins ara, només ens demostra que estàvem en el bon camí per ajudar sempre en la mesura del possible, a tot el personal sanitari i a tots els ciutadans afectats per aquesta pandèmia.

El que un dia va ser una idea, d’un grupet de gent sensibilitzada, no ha fet més que demostrar que qualsevol esforç és poc i més en moments com aquest.

Ara be, la resposta ciutadana no s’ha fet esperar.

De moment 18.000€ recaptats. 320 donacions i 25 donacions d’empreses d'entre 200€ i 1000€.

Amb franquesa, 18.000 gràcies a tots els qui ens heu ajudat a fer-ho possible.

Avui farem un comunicat oficial amb les dades que tenim a les mans. l'Hospital i la Residencia Pare Vilaseca ja estan al cas i l’arribada del material, és imminent.

Necessitem que feu molta difusió, com més millor i un cop més us animem a que participeu al #totssomlaconca #joemquedoacasa

 

Us recordem breument qui som Tots Som Conca.

És una iniciativa d'un grup, sense cap jerarquia, altament sensibilitzat pel que ens toca viure a la conca.

Si vols ajudar amb el puguis, llegeix be aquest correu.

La situació actual a l'Hospital d'Igualada és insostenible, no disposa d'una cosa tan bàsica i necessària per evitar la propagació del coronavirus com són les mascaretes mèdiques.

Per això, volem aportar el nostre granet de sorra i comprar tantes mascaretes com sigui possible. A mesura que les anem rebent, les portarem a l'Hospital d'Igualada i als diferents Ajuntaments de la Conca d'Òdena per al seu repartiment de forma gratuïta entre la població.

 

Ara, més que mai, tu pots ajudar a salvar vides!!

Necessitem 100 empreses #les100delaConca, que facin una aportació mínima de 500€ i 2000 persones, #els2000delaConca que facin la seva aportació de 10€ per arribar a la suma de 70.000€ i que suposaria una compra d'entre 35.000 i 40.000 mascaretes.

També t'animem a que escriguis utilitzant el hashtag #totssomlaconca i deixis el teu missatge de suport al personal mèdic, mitjans de comunicació, treballadors de serveis essencials i en definitiva a tots els herois de la Conca.

Com ho puc fer?. Si ets una empresa i vols col·laborar, pots fer la teva aportació de 500 € mitjançant transferència bancària al número de compte:

ES85 0081 0037 9100 0156 1858 del Banc Sabadell

Si ets un particular, fes click al següent botó i podràs fer la

teva aportació de 10 € utilitzant la plataforma de pagament 100% segur de Paypal a:

http://cardiosos.com/totssomlaconca

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.