19Junio
11415593_938793219511599_1226297003321373728_o.jpg

Esquaix. Torneig FIRANOIA. Clicka per detalls!

Moltíssim ambient ahir al club per concloure la temporada.
Com marca la tradició des de fa 28 anys, el torneig de la Fira va ser de nou el torneig de referència de la ciutat i va coronar al Joel com a campió comarcal.
En la final, el jove anoienc va dominar 3-1 al Nil Munné i en el partit pel tercer lloc el ja veterà i tota una institució del club, el Francesc Xavier Torelló va guanyar al Toni Jiménez, un altre il·lustre membre del club.
En la 2a categoria domini el jove Joan Arnau Pallejà guanyant la final al Lluís Fernández per 3-0. En la 3a categoria, gran victòria del Carles Sánchez davant el Xavi Rosich en un renyit partit de 3-1 i finalment el Javi Fajardo va guanyar la 4a categoria davant el J.A. Colom.
En la lliga social d’estiu (gener-juny) domini del lluís Fernàndez amb el Joan Llorach en segon lloc i el Sergio Rivero com a tercer 
A 2a categoria, el jove Nacho Fajardo va quedar primer amb el Carles Sánchez com a subcampió i finalment a 3a Jordi Gual va dominar el pòdium amb Javi Fajardo com a segon classificat.
En breu penjarem l’àlbum de fotos de la jornada d’ahir.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.