02Noviembre
15 Manresa B fora.jpg

Bona jornada de lliga pels equips Subaru.

El primer equip federat segueix en gran forma i va sumar 3 punts davant el Manresa B.
Albert Homs/Isidre Marimon van resoldre per un doble 6-4 davant Jordi Ollé/J. Oller, Mito Campins/Roger Rosich també van guanyar 6-4, 7-5 a Jaume Feliu/Josep Rubiralta i finalment Quim Aribau/Pere Farré van sumar el tercer en un igualat partit a David Gómez/Joan Barrés per 6-4, 3-6, 6-4.
El veterans van debutar en la lliga comarcal amb victòria clara davant el CNI per 3-0.
El germans Homs, Jordi i Albert no van podem completar el partit que guanyaven per 6-2 degut a una inoportuna lesió en el seu partit davant Abdelah Zaim/Quim Aguilar, Jordi De Belza/J.J. Penedès van dominar a Pepe Yebra/Carles Lladó per 6-3, 6-2 i finalment Àngel Solé/Joan Llorach també van dominar clarament per un doble 6-0 a Toni LLenas/Jordi Carbonell.
El primer equips federat femení perd 2-1 a Manresa davant el B del Club Tennis.
Rosa Riba/Teresa Jorba van perdre el primer punt en dos sets davant Maria Rodríguez/Remei Baena, les nostres, van empatar a 1 gràcies al gran rendiment de Carla Gassó/Marta Hidalgo guanyant Lourdes Boté/M. Masana per 6-1, 6-3, però en el decisiu Joana Vilarrubies/Fabiana Spik no van poder fer res caient amb Alba Candil/Carme Iglesias per un doble 6-2.

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.