21Noviembre
16 Lliga cat 1a CTS.jpg

Esquaix. Mal inici dels equips RS-PLASTNET de 1a categoria

L’equip de 1ª feia el seu debut a doble jornada al CT Sabadell. L’equip anoienc tenia 3 baixes molt sensibles ja que Bernat Jaume es trobava jugant la lliga francesa, l’anglès James Evans estava a Roma i el Nasi Herms amb grip. L’equip va notar molt aquestes baixes i va tibar de Joel Jaume i Nil Munné en els dos partits i del júnior Nacho Fajardo i Toni Jiménez en la sessió de matí i tarda.

En la sessió de matí davant els locals del CT Sabadell, Joel Jaume tot i caure 3-0 amb Xavi Blasco va jugar un partit prou renyit. Nil Munné també va cedir 3-0 amb Santi Grau i finalment el jove Nacho Fajardo va ser l´únic que va poder esgarrapar un set a Eric Zabalbeascoa. En la sessió de tarda davant els actuals campions, Joel Jaume l’hi va fer molt partit a Nilo Vidal caient per 3-1, Nil Munné va ensopegar amb Seti Herrero 3-0 i finalment Toni Jiménez també va caure amb Oriol Mestres per idèntic resultat.

Parlant del Bernat, va resoldre a favor els seu dos partits a la 2a jornada de lliga francesa jugada a Lió guanyant a Pascal Luciano pel matí i el Suís Dimitri Steimann per la tarda.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.