27Marzo
Campionat-Catalunya-Masculí-2017.jpg

Esquaix. Bernat Jaume guanya el campionat absolut de Catalunya Caprabo

Espectacular cap de setmana d’esquaix al carrer Masquefa, 9 d’Igualada amb la disputa del absolut de Catalunya d’esquaix sota el patrocini de Caprabosport i l’Ajuntament d’Igualada.

La veritat és que el campionat no podia ser més rodó ja que el igualadí Bernat Jaume va guanyar el títol absolut a casa seva i a on va néixer com a jugador, però amb la incertesa de com l’hi aniria el seu genoll lesionat que l’ha tingut apartat de les pistes en les últimes 3 setmanes.

En les rondes finals, el Bernat va dominar a semis al angles resident a Blanes Richard Williams per 3-1 i a la gran final al campió de l’any passat, Ivan Flores, resident a Granada, però amb llicencia catalana també per 3-1.

Ara l’anoienc haurà de passar pel quiròfan i es perdrà un torneig a Holanda, dos a Irlanda i els europeus per equips absoluts a Hèlsinki.

Un altre igualadí destacat va ser el seu germà gran Joel Jaume arribant per primer cop entre els 8 millors i caient a quarts amb Richard Williams.

També molt notable l’actuació del jove Nacho Fajardo, que en el quadre per llocs dels perdedors de 2a ronda, va guanyar al gironí Alex Luque per 3-1. El altres igualadins participants, Carles Sánchez, Sergio Rivero, Javi i Montse Fajardo van caure tots 4 en les rondes de qualificació.

El quadre femení se’l va endur la joveníssima Sofia Mateos del Sant Andreu desprès de derrotar per 3-2 a la vallesana Maria Pajares.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.