04Diciembre
IMG_2141.JPG

Esquaix. Lliga catalana de 1a categoria, 1a i 2a jornada

Aquest any hi ha molts canvis en l’estructura de la lliga nacional catalana. Per un cantó hi ha la super-lliga amb premis en metàlic i reservada a jugadors que juguen el circuit professional més els millors jugadors de cada club i per un altre, ha nascut la 1ª categoria, reservada als millors jugadors catalans de cada club.

En ambdós casos, l’Esquaix Igualada hi participa. En la super-lliga els anoiencs formen amb els germans Jaume, l’hindú Sandeep Ramachandran i els també locals Nil Munné i el jove Nacho Fajardo.

Quan a la lliga de 1ª, el passat dissabte és va jugar la 1ª i 2ª jornada amb una victòria 2-1 davant el CN Sant Andreu i una derrota 1-2 enfront el Tenis Sabadell.

En la jornada de matí davant el Natació St. Andreu L’igualadí Nil Munné va sumar guanyant 3-0 a David Cornudella, però el manresà David Llibre va perdre amb Pablo Dolz. En el decisiu, el gironí de Lloret Xavi Blasco va donar el punt guanyant Abel Lamas per 3-0.

En la jornada de tarda davant els vallesans del Tenis, Nil Munné va caure amb Santi Grau 0-3, Xavi Blasco va empatar guanyant per un renyiddíssim 3-2 a Nasi Herms i finalment David llibre va caure amb Marc Bieto per 3-0.

De moment l’equip RS-Plastnet es quart amb 3 punts dels 6 equips participants.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.