11Diciembre
DSC_1048.jpg

Esquaix. Gran resultat del Bernat Jaume als mundials individuals de Manchester.

Si fa 15 dies van tenir lloc a França els mundials per equips, ara tocava els individuals a aquesta ciutat del nord d’Anglaterra.

De fet l’igualadí va tenir sort ja que va entrar a prèvies molt a última hora degut a alguna baixa i no va ser fins 3 dies abans que va rebre la comunicació per optar a entrar al quadre principal.

A 1ª ronda de el anoienc ja va donar mostres de que no anava a fer turisme derrotant contra pronòstic l’egipci Sebhab Essam 3-1, 11-8, 11-9, 9-11, 11-9. A 2ª ronda de prèvies i també contra pronòstic es va desfer del complicadíssim americà Chris Gordon, 62è del ránquing mundial guanyant-lo 11-7, 7-11, 11-7, 8-11, 11-7.

En el quadre principal dels millors 64, el sorteig el va emparellar amb el seu company de selecció, el gallec Borja Golan, 18è del món caient en un partit que va anar de menys a més per 4-11, 7-11, 9-11.

Gran resultat del jove anoienc on solament li resta aquest final d’any un torneig a Qatar amb la possibilitat d’entrar per primer cop als top 100 mundial.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.