29Enero
18 Camp Cat S19 S13 S19 2.jpg

Esquaix. Campionats de Catalunya per a menors de 9, 13 i 19 anys. Grans resultats!

Boníssima collita de l’escola infantil igualadina amb el títol del Nacho Fajardo a S19 i el subcampionat de l’Eric Morillas a S13 plata i el subcampionat de la Montse Fajardo en S13 femení.

7 nens de l’escola infantil del club és van desplaçar a Can Melich per jugar el infantil de Catalunya.

De tots ells, el millor va ser el Nacho Fajardo que va dominar la categoria de S19 amb molta claredat guanyant la final al barceloní Phillipe Georgiev per 3-0.  En aquesta categoria de S19, Javi Fajardo va perdre en les rondes preliminars. Eric Morillas també va tenir una destacada actuació perdent la final de S13 i tenint a les mans el títol desprès d’anar guanyant 2-0 però caient finalment amb Diego Escobar del CN Sant Andreu. En aquesta mateixa categoria, Jofre Barrufet va acabar en quarta posició desprès de desaprofitar també un 2-0 a favor en les semifinals davant el mateix Sergio Escobar. També molt digne i destacable el paper dels debutants Pau Doncel, Eric Peralta i el petit Armand Morillas.

Finalment en categoria femenina, la Montse Fajardo va perdre la final de S13 amb l’Ona Blasco de Lloret de Mar i va quedar en un digníssim 4art lloc en S19 , una categoria molt per sobre de la seva edat real.  

Bernat Jaume suma dues noves victòries a la Bundesliga alemanya.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.