09Febrero
LLiga-Catalana-junior-i-primera-2018.jpg

Esquaix. Resultats i classificacions dels nostres equips de lliga catalana

L’equip RS-PLASTNET guanya 3-1 a l’Squash Montjuic en la lliga catalana de 3a.
Victòria clara del nostre equip de 3a davant els de Palau Solità que consolida l’equip en segon lloc de la classificació amb 14 punts però a 3 del líder, Cardedeu.
Carles Sánchez va sortir derrotat en el partit més igualat de tot l’enfrontament cedint per un ajustat 11-9, 9-11, 6-11, 11-7, 6-11 davant Oriol Alfons, Dani Zaragossà va empatar dominant 10-12, 11-6, 11-4, 11-7 a Miguel Martínez, Javi Fajardo Jr va desfer l’empat guanyant a Alex Rebolo per 11-6, 11-9, 11-3 i finalment la petita Montse Fajardo va completar la victòria guanyant 11-5, 11-5, 11-6 a Arantxa C.
Mentrestant l’equip que juga la divisió d’honor Caprabo figura en tercer lloc amb 151 punts, 6 menys que Nick amb 157 i a 3 del Malibú, segon. L’equip RS-PLASTNET de 1a ocupa la 3a posició empatat a punts amb el segon, el Sant Andreu i a dos del primer el Malibú de Sabadell.
A 2a categoria, el nostre equip no rendeix al mateix nivell on de moment és el penúltim del grup A superant solament al GEiGEC de Girona i a dos punts de la salvació, que ara ocupar el CN Sabadell.
Finalment l’equip júnior porta una trajectòria espectacular amb el liderat i 12 punts d’avantatge al Malibú.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.