01Marzo
15PSAIgualada4.jpg

Esquaix. El Bernat cau a les semis del PSA del club.

Espectacular campionat d'esquaix jugat al club el dissabte. Els PSA closed són campionats que permeten als joves jugadors amb mes futur, sumar alguns punts molt valuosos pel ránquing mundial.
El jove Bernat, va tenir una gran actuació. Desprès de guanyar 3-0 a Pere Ortiz a vuitens, va dominar també per 3-0 a Dani Pascual a quarts. A semis va jugar un partit impressionant de 105’ davant el seu vell rival Iker Pajares (més tard guanyador). Amb 2-2 i 9-2 a favor del vallesà, el igualadí va jugar el seu millor esquaix i va empatar a 9 el partit. Finalment el sabadellenc en un final dramàtic i dos rallyes llarguíssims, és va endur un partit d’esquaix en estat pur entre dos estils molt diferents però amb objectius similars. Finalista fou l’Edmon Lopez del Sant Andreu qui prèviament havia guanyat a semis al angles resident a Blanes Richard Williams.
Joel Jaume i Nil Munné també van jugar al PSA caient amb Richard Williams i Edmon Lopez en la 1a ronda. A consolació, van cedir davant l’holandès Teen Jutte que es troba entrenant uns mesos a Barcelona i el gallec Victor Reguera.
Paral·lelament també es jugava una prova de 3a categoria on el més destacat va ser Joan Arnau Pallejà que desprès de perdre a 1a ronda amb Cristian Romero, va guanyar el quadre de consolació.
Bon torneig del Toni Reillo superant la primera ronda però caient amb Dan Vega a 2a.
A 1a ronda també van ensopegar Sergio Rivero amb Jesús Castan, Nacho Fajardo amb Jordi Molina, Carles Sánchez ho va fer amb Toni Jiménez i finalment Javi Fajardo va perdre amb Javier Agruña.
En la categoria femenina la Mar Aguirre va quedar en la 6a posició final, prova guanyada per Maria Pajares davant la gironina Cinthya Servellon.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.