11Junio
IMG_0425.jpg

Esquaix. Subcampions de la lliga catalana absoluta i campions de la lliga infantil.

L’equip RS-PLASTNET del club, ha tancat la millor temporada de la seva història quedant subcampió de la lliga catalana Caprabo de la màxima categoria i guanyant la lliga infantil per equips.

A més, aquesta cap de setmana, dos equips RS-PLASTNET, el de 1a i el de 3a, lluitaran a Terrassa en els play-off per guanyar la lliga en aquestes dues categories.

Tornant a la jornada del Triops de Banyoles, en la super-lliga Caprabo, el primer equip, va fer una jornada completíssima, primer dominant al Malibú de forma espectacular. Bernat Jaume va guanyar en un partit absolutament “trepidant” a Iker Pajares, 57è del ránquing mundial per 14-15, 15-13, un Joel Jaume en gran forma, va obrir les portes de l’esperança al títol, guanyant per un marge molt confortable a Dani Bericat 15-1, 15-7 i finalment Nacho Fajardo va completar la feina guanyant Arnau Farré per 15-13, 15-10. Amb la classificació molt ajustada, tot es decidia en la jornada de tarda i de nou l’equip RS-PLASTNET va sumar els 6 sets davant l’Squash Project. Bernat Jaume guanyant a Richard Williams en dos, Nacho Fajardo feia el mateix amb Alex Luque i Joel Jaume de nou en un gran partit, va sumar els 30 punts davant Xavi Blasco. Amb aquest resultat l’equip anoienc pujava al segon calaix del podí i el títol és va escapar per solament 6 punts de marge a favor del Nick Sports de Barcelona.

L’equip infantil guanya la lliga catalana. Si la màxima categoria va estar igualada, la lliga infantil també va necessitar la calculadora per definir el campionat. Els joves de l’Esquaix Igualada de fet van agafar el liderat en primer dia i en tota la temporada no l’han deixat. Van arribar a Banyoles amb solament 6 punts de avantatge i van guanyar la lliga amb 28 punts de marge.

En la última jornada, Nil Aguilera, Montse Fajardo, Gerard Sabariegos, Eric Morillas, i Jofre Barrufet van defensar el liderat davant el Triops de Banyoles al matí i el Sant Andreu i Rocafort de Barcelona per la tarda, sumant els punts necessaris i guanyant per primer cop el títol de campions infantils.

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.