04Septiembre
2018to10.jpg

Esquaix. El Bernat supera la 1a ronda als internacionals de Nantes.

Bon inici de temporada i 1a victòria del nostre jugador al Open Internacional de Nantes a França. 
El partit de 1a ronda contra l’anglès Jammie Haycoks era el clàssic partit trampa, davant un jugador molt experimentat, amb el típic joc evolvent anglès i anant al cinquè set. Per superar-lo, el Bernat ha tingut que remar tot el partit i en molts moments l’ha tingut molt costa amunt però al final, l’anoienc ha imposat la seva llei tancant el matx per 11-8, 8-11, 10-12, 11-7, 11-6.
Demà rival de molta entitat davant l’egipci Zahed Mohamed, 31è millor del món. Poc a perdre, molt a aprendre i moltíssim a guanyar i la gran oportunitat de jugar al famós Teatre Graslin d’aquesta localitat amb PSA live en directe.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.