08Octubre
18 Esquaix Torneig d'estiu.jpg

Esquaix. 3 igualadins al circuit de 2a del Bonasport.

El barceloní club Bonasport de la Bonanova, va organitzar la 12a prova puntuable pel ránquing català tant de 2a en categoria A i B. 
3 igualadins van participar en el quadre de categoria B.
Sergio Rivero va superar la 1a ronda del quadre guanyant al joveníssim Bernat Serna per 3-0, però en segona ronda va ensopegar 0-3 davant David Alcaide. En el quadre per llocs també va cedir en un renyidíssim partit de 3-2 davant Joel Fernández.
El jove Nil Aguilera en canvi va caure a 1a ronda davant Joel Fernández per 3-0 però va encadenar per llocs dues victòries davant Albert Soria i Ivet Isern que el van situar a la final caient amb Toni Reillo.
Finalment la no menys jove Montse Fajardo, també va perdre en la 1a ronda en un igualadíssim partit de 3-2 davant Narcís Sánchez i guanyant en el quadre per llocs a Ivet Isern, però perdent amb Toni Reillo, 1-3 primer i cedint 0-3 amb Sohan Kale desprès.
Finalment, el veterà Toni Reillo tampoc va tenir sort en 1a ronda caient amb el més tard sot campió del Torneig Adrián Pérez, però més tard és va endur el quadre de consolació  guanyant primer a Diego Davila per un renyit 1-3, a l’esmentada Montse Fajardo també per 3-1 al Xavi Blanco a semis per 3-0 i a la final al Nil Aguilera.

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.