31Enero
19 Lliga holandesa.jpg

Esquaix. Els germans Jaume repartits per Europa.

El Joel va perdre 3-2 13-11 al cinquè set a Hèlsinki en la 1a ronda del Sacvor Finish Open davant el Gal·lès Elliott Morris 283 del ranquing mundial. El nostre jugador va tenir una pilota de partit en el 5è joc. Una llàstima!
Mentrestant el seu germà petit Bernat que últimament és trobava Anglaterra preparant la temporada és va desplaçar a Holanda per jugar el seu primer partit de l’any amb l’squash City d’Amsterdam davant el gallec Borja Golan, una autèntica institució esquaixística tant nacional com internacional. El Bernat va cedir amb el jugador Santiaguès per 3-1.
Propera estació, el campionat absolut d’Espanya a Cuenca i inici d’una nova temporada del circuit PSA.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.