08Abril
DSC_3779.jpg

Esquiaix. Scottish Open i Open la Liga Esports a Valencia

El Bernat arriba a la penúltima ronda. A Edimburg es va celebrar un dels clàssics opens d’esquaix del calendari europeu. Grades plenes, públic entès i una bona colla de jugadors d’arreu del món fan d’aquest torneig una bona cita anyal d’esquaix. L’igualadí Bernat Jaume que estava excent de la 1a ronda va superar la 2a amb molta credibilitat guanyant 3-0 davant un dels ídols locals, Rory Steward PSA 159 qui per cert, es va desfer a 1a ronda del perillós finés Miko Aijanen PSA 107, recent guanyador del Swedish Open.

A quarts jugant un gran esquaix es va desfer de forma clara 11-8, 11-4, 11-6 del canadenc David Baillargeon PSA 116.

A semis, segons paraules d’ell mateix, mai es va sentir còmode a pista, perdent en 3 sets davant el seu vell company de generació Edmon López PSA62. Propera estació Macau, un torneig 50k i una bona oportunitat de millorar el ránquing mundial 86 actual, tot i que superar una ronda està molt car.

 

Joel Jaume i Nacho Fajardo a Valencia. Aquests dos anoiencs van jugar una nova prova del circuit estatal La Liga Esports amb una bona colla de jugadors nacionals i alguns d’internacionals.

El jove Nacho Fajardo va caure a les rondes de qualificació davant l’andalús Startus Hall i el Joel Jaume desprès de superar les dues primers rondes va caure en 3 sets davant el subcampió del torneig Alex Garbi.

 

 

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.