31Mayo
IMG_2912.JPG

Esquaix. El Nacho guanya la final del comarcal Fira Anoia al David i el Nil guanya la categoria infantil i la 2a

Gran jornada esquaixistica i molt ambient al club amb la celebració de la 33a edició del comarcal d’esquaix, el degà dels torneigs estatals.
El 33è comarcal amb la gens menyspreable xifra de 34 participants, va començar dimarts i va acabar el dijous vespre amb les finals i la corresponent entrega de premis, pica-pica i sorteig de material esportiu.
En la màxima categoria, domini del Nacho Fajardo dominant la final al David Llibre, en la 2a categoria, el jove Nil Aguilera és va imposar en el quadre davant Toni Reillo i el mateix Nil Aguilera va repetir guanyant el campionat infantil a la Montse Fajardo.
El format infantil fet íntegrament el mateix dia de les finals i barrejat amb el sènior ha resultat ser un gran encert amb la participació de la majoria de nens de l’escola infantil del club.

Pd. Per cert, igual que al Llorach, l'últim cop que el Rafa participa en els sorteigs. Que consti en acta!.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.