29Marzo
15 Malibú a casa.jpg

Esquaix. Lliga catalana de 1a, 11a i 12a jornada a Igualada

L’equip Radio Sala de 1a categoria va completar una nova jornada de lliga amb diferent sort.
A Igualada és va jugar doble jornada, la 11a i la 12a amb els 8 millors equips catalans.
En la jornada de matí, l’equip va caure davant el Malibú i en la jornada de tarda és va guanyar amb comoditat al Ciutat Diagonal.
Davant el vallesans, Joel Jaume va caure 3-1 enfront Oriol Mestres, els número 1 de l’equip Bernat Jaume i Iker Pajares, van fer un partit espectacular que es va decantar pel segon desprès de que l’anoienc tingues 2 boles de joc per empatar a 2 i caient en el quart per 11-13 i finalment també partit molt igualat entre Nasi Herms i Seti Herrero, decantat pel segon per 3-1. En l’enfrontament femení, Mar Aguirre va perdre davant Maria Pajares per un clar 3-0.
En la jornada de tarda els de Radio Sala van dominar tots els seu partits amb victòries de Bernat Jaume 3-0 sobre el també igualadí Nil Munné, el Joel Jaume davant Max Milesi també per 3-0 i el debutant i jove Nacho Fajardo

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.